18 March 2017

The Westin Resort Nusa Dua, Bali Celebrates World Sleep Day in a Movement to #Sleepstrong



In celebration of World Sleep Day, he Westin Resort Nusa Dua is encouraging an emerging pro-sleep movement and pledging to support the World Sleep Society for those who use the #SleepStrong hashtag to showcase their “best rest” on Instagram and twitter.* The World Sleep Society is an esteemed non-profit organization whose mission is to advance sleep health worldwide and who shares the Westin brand’s commitment to raise awareness about the benefits of a better night’s sleep.
 

Beyond social media,
he Westin Resort Nusa Dua continues to find new ways to empower guests to regain control of their well-being and get their best rest while on the road. The latest in a series of sleep offerings, Westin is rolling out a “Bedtime Call” at more than 200 hotels around the globe, giving travelers the option to schedule a restful reminder for when they should turn-in and power-down to get a great night’s sleep. Guests can opt in upon request through the Westin Service Express team.
 

Whether travelers share their #SleepStrong moments on social media or schedule a bedtime call, Westin takes the stress out of sleeping well on the road.  From the brand’s signature Heavenly® Bed and the new Sleep Well Lavender Balm bedside amenity, to the Sleep Well in-room dining menu, guests will undoubtedly rise feeling rejuvenated and perhaps return home with a new #SleepStrong-inspired routine.



WHO: The Westin Resort Nusa Dua, Bali team (Managing Director, Senior Leadership Team, Westin Bali Yoga Club, Media, Guests of Bali Collection, Marriott International associates in Bali.

WHERE: Bali Collection, Lobby A – ITDC Complex Nusa Dua, Bali

WHEN: Friday, 17 March 2017 

17 March 2017

Over 2,500 Share Boxes of Ayam Goreng McD Unboxed Simultaneously at McDonald’s Restaurants Nationwide Together with Marsha and Jihan Muse


 Azmir Jaafar, McDonald’s Malaysia Managing Director enjoying Ayam Goreng McD™ spicy with Jihan Muse and Marsha Milan

Fried chicken lovers rejoice! McDonald’s Malaysia has today paid tribute to Malaysians’ enduring love for its Ayam Goreng McD™- a classic customer favorite since 1987 - in the biggest Live Unboxing event on Facebook, in Malaysia. Over 2500 Share Boxes of Ayam Goreng McD™ was unboxed simultaneously across all of McDonald’s restaurants nationwide.
 
 Azmir Jaafar, McDonald’s Malaysia Managing Director at McDonald’s largest Facebook Live Unboxing Event in Malaysia today

Although the classic McDonald’s experience is synonymous with their burgers and french fries, their Ayam Goreng McD™ has long held a special place in their customers’ hearts and appetites – particularly here in Malaysia. It is encouraging to know of the favorable inclination their customers have, especially for Ayam Goreng McD™ spicy – based on feedback gathered from their different customer feedback channels. There is really no comfort more enduring than that delivered by a piece of perfectly cooked ayam goreng.


MC of the event


Marsha & Jihan Muse sharing their McDonald's throwback moment

At McDonald’s, they know that good food goes beyond simply good taste. Their pride them self on using fresh, high quality ingredients that are sourced responsibly from suppliers complying with our global food standards. And the proof of that lies in the medley of sensations offered by the Ayam Goreng McD™; a perfectly balanced experience of freshness, flavor, crunch and tenderness that keeps our customers coming back for more.

Marsha & Jihan Muse enjoying their Ayam Goreng McD

  Azmir Jaafar, McDonald’s Malaysia Managing Director before unboxing Ayam Goreng McD™ spicy with Jihan Muse and Marsha Milan

The Ayam Goreng McD™ is made from chicken delivered fresh daily with every individual piece seasoned and hand-battered upon each order. Meticulously prepared and cooked according to McDonald’s standards, the Ayam Goreng McD is always served hot and ready to satisfy.

 
Everyone unboxing Ayam Goreng McD sharp at 1600hrs

To share the unbeatable Ayam Goreng McD™ experience with even more Malaysians, McDonald’s is also asking its customers to be part of the #mostawesomebite challenge from 20th March - 23rd April 2017. To participate, customers must convey their enjoyment for the Ayam Goreng McD™ using only their facial expressions and body language in a video below 60 seconds in length.


 Share your Ayam Goreng McD™ moment with #MOSTAWESOMEBITE

What’s more, from 20 March 2017 the Ayam Goreng McD™ will be available nationwide in two new “Share Box”– choose between a 5-piece (RM 23.50) or 9-piece (RM 39.95) sharing meal option. For more information about the new Ayam Goreng McD™ and the #mostawesomebite challenge, visit: http://www.mcdonalds.com.my/.

The Taaras Beach Resort and Spa, The Paradise of Redang Island


Redang island is known as Paradise Island of Malaysia and one of the most beautiful in Terengganu, east coast of Malaysia. The island has white beach with a clear water makes it suitable for snorkeling or diving.




At last, I get the chance to explore this island for the first time. Actually, there a few island in Malaysia that I never been before. Thank you to Berjaya Group for their generous invitation and also Starbucks, Krispy Kreme, Anytime Fitness and Floats2u Malaysia for their sponsored gifts during this trip.



So back to the trip! The journey to Redang took about around 6 hours from Kuala Lumpur with bus or car, and 45-60 minutes journey using boat from Merang Jetty or Shahbandar Jetty in Terengganu.




But for the guest of The Taaras Beach & Spa Resort, you have a better and comfortable choices according to the package , whether you want to fly using private aircraft by Prima Air from Subang Airport direct to Redang Island or you can choose to ride the new private boat (called ANSA) which been prepared by the resort from Duyong Marina, Kuala Terengganu to Redang.


 

The Taaras Beach & amp; Spa Resort is a 5-star hotel owned by Berjaya Group. So do not be surprised if you having great service like kings and queens during the honeymoon or family vacation here. 

 
When I arrived at the resort using their boat service , the resort staffs already waiting in the lobby with fresh juice water and soft towel. Because on early March, the Monsoon season is not yet over, winds and the waves are strong during the ride. For sure, you will get wet during the journeyto the island. Such a challenging journey! Haha.


 

So if you want to come Redang, the best time to holiday here is between late March until early October. The sea is calm, clear water, a gentle breeze and a lot of activities are available.

Among the activities available such as parasailing, island hopping, kayaking, banana boat, diving, snorkeling and many more. If this strong wave season (Monsoon), you can try surfing. It also seems difficult to surf. Haha! If you want the kind of quiet and relaxed activity, you can try the spa treatment provided.

 


 


Here I had a chance to try snorkerling. What is interesting that all the equipments and boat are all provided by the resort, so you just select the package you want and have fun!


 

 
Besides that, what you need to know is, The Taaras Resort  has its own private beach. So cleanliness of the beach is maintained , not too many people and the beach scenery is excellent. So there is little privacy for you to enjoy the beach here. It's really paradise!



If you do not want to swim in the sea and just want relax and sunbathe, overlooking the beach there are beach bars belonging to the resort. Can order juices or soft drinks for non-alcoholic beverages while catering seaside breeze. You can enjoy the wind until you fall asleep.



 



Story about sleep, you have many options for the type of room you preferred. If you want close to the beach you can choose a Garden or Ocean Front types. If you want the best sea views from the top of the hill, can take the Cliff types. For more info about room types that are available, you can see  here.

 



I'm staying at the Cliff Premier Twin. There is a bed for two, a private balcony and a large bathroom with bathtub. The room is connected with Cliff Premier Suite, which has bathtub overlooking the sea which is amazing! It was so relaxing during my stay in here.

   



If you want more comfortable fora large family or gathering, can try The Taaras Villa. The villa comes with with 5 bedrooms, living room and large dining room, TV 50 "full karaoke set, a reading room, and the most interesting is  the infinity pool. OMG, super crazy!





During the 4 days 3 nights my stay The Taaras Beach & amp; Spa Resort is indeed enjoyed and satisfied! A truly 5 stars experience. If I want to tell all my stories, might be I can do my travelogue book. Haha! Overall of my view, rooms, facilities, food, activities and services provided to all staffs are the best!

 
 

If anyone interested to visit and want to know more info, you  cancheck the official site The Taraas Resort atwww.thetaaras.com. And do not forget to share your vacation experience in here.

#BerjayaHotelResorts #rediscovertaaras #rediscoverredang #thetaaras #primaair #redang #terengganu #dekatje

*This entry had been written by one of mytravellicious crew, Anip Ishak as for "Media FAM Trip The Taaras" on 2-5 March 2017 organised Berjaya Group. Thank you for the invitation.

16 March 2017

The Taaras Beach Resort and Spa, Permata di Pulau Syurga, Pulau Redang


Siapa tak tahu Pulau Redang, antara pulau yang tercantik di Terengganu dengan pantai pasir putih dan air laut jernih yang sesuai untuk aktiviti snorkeling dan diving. Pulau inilah yang dikenali sebagai 'Paradise Island of Malaysia'  ataupun pulau syurga di Malaysia.




Akhirnya aku dapat juga jejak ke Pulau Redang ini buat kali pertama! Sebenarnya banyak pulau dekat Malaysia aku tak sempat sampai lagi. Huhu! Terima kasih kepada Berjaya Group atas jemputan dan Starbucks, Adidas, Krispy Kreme, Anytime Fitness dan Floats2u Malaysia di atas sponsor gifts sepanjang trip ini.



So, back to the trip! Jadi untuk ke Redang ni mengambil masa lebih kurang 6 jam perjalanan dari Kuala Lumpur dengan bas atau kereta, dan 45-60 minit perjalanan dengan bot dari jeti Merang atau jeti Shahbandar, Terengganu.
 


Tapi untuk pengunjung The Taaras Beach & Spa Resort, korang ada pilihan yang lebih selesa mengikut pakej sama ada ingin naik kapal terbang persendirian oleh Prima Air dari Subang terus ke Redang yang disediakan khas untuk pelanggan The Taaras. Atau boleh naik bot persendirian baru (dipanggil ANSA) yang disediakan resort dari Duyong Marina, Kuala Terengganu ke Redang.

 

The Taaras Beach & Spa Resort ini adalah sebuah hotel bertaraf 5 bintang yang dimiliki oleh Berjaya Group. Jadi tak terkejut kalau korang dapat layanan selesa seperti raja & permaisuri sepanjang honeymoon atau percutian keluarga di sini.  

 
Waktu sampai di resort dengan bot yang disediakan, staf resort dah menunggu di lobby dengan air jus segar dan tuala lembut. Sebabnya awal bulan Mac, musim angin Monsun belum berakhir lagi dan ombak laut masih kuat. Sedikit sebanyak korang akan basah meredah ombak sewaktu perjalanan ke pulau. Mencabar jugak perjalanannya! Haha. 


 

Jadi kalau nak datang Redang, waktu paling baik untuk bercuti disini adalah antara hujung Mac hingga awal Oktober. Laut tenang, air jernih, angin sepoi-sepoi dan banyak aktiviti disediakan yang boleh dibuat.
 

Antara aktiviti yang ada contohnya parasailing, island hoping, kayak, banana boat, diving, snorkeling dan banyak lagi. Kalau musim ombak kuat ni, korang boleh cuba surfing. Susah jugak surfing ni rupanya. Haha! Kalau nak yang jenis aktiviti tenang dan relaks, korang boleh cuba spa treatment yang disediakan.


 


Kat sini aku sempat untuk mencuba aktiviti snorkerling. Apa yang menarik adalah peralatan dan bot semuanya disediakan oleh pihak resort, jadi korang cuma pilih pakej yang korang nak dan have fun!  

 

 
Selain tu yang korang perlu tahu, The Taaras Resort ni ada private beach diorang sendiri. Jadi kebersihan pantai lebih terjaga, orang tak terlalu ramai dan permandangan pantai dia memang menawan. Jadi ada privacy sedikit untuk korang berseronok dekat pantai dia. Memang betul-betul syurga!



Kalau korang tak nak mandi dan cuma nak lepak berjemur, menghadap pantai ni ada beach bar kepunyaan resort. Boleh order jus atau softdrink untuk minuman tanpa alkohol sambil layan angin pantai. Layan angin pantai sampai tertidur!


 



Cerita pasal tidur, korang ada banyak pilihan untuk jenis bilik. Kalau nak dekat dengan pantai korang boleh pilih Garden atau Ocean Front types. Kalau nak pemandangan laut yang best dari atas bukit, boleh ambil Cliff types. Untuk lebih info jenis-jenis bilik yang ada, korang boleh tengok kat sini.






Bilik yang aku duduk adalah Cliff Premier Twin. Ada katil untuk dua orang, private balcony dan bilik mandi besar sekali dengan bathtub. Bilik ni bersambung dengan Cliff Premier Suite, yang mana ruang bathtub dia lagi best sebab menghadap laut! Memang relax sepanjang duduk kat sini.


 



Nak lagi best kalau datang dengan family besar atau gathering, boleh cuba The Taaras Villa. Satu villa untuk korang lengkap dengan 5 bilik, ruang tamu dan ruang makan besar, TV 50" lengkap karaoke set, ruang bacaan, dan paling menarik semestinya infinity pool dia. OMG, best gila! 




Selama 4 hari 3 malam aku kat The Taaras Beach & Spa Resort ni memang puas hati! Sesuai dengan taraf 5 bintangnya. Kalau nak cerita semua, siap satu buku aku tulis nanti. Haha! Overall dari view dia, bilik, fasiliti, makanan, aktiviti yang disediakan dan layanan staf semua memang terbaik!



 

Kalau ada yang berminat nak datang dan nak tahu lebih info, korang boleh terus check di laman rasmi The Taraas Resort di www.thetaaras.com. Dan jangan lupa share pengalaman korang bercuti dekat sana.

#BerjayaHotelResorts #rediscovertaaras #rediscoverredang #thetaaras #primaair #redang #terengganu #dekatje

*Entri ini telah ditulis oleh salah seorang crew mytravellicious, Anip Ishak bersempena dengan "Media FAM Trip The Taaras" yang telah diadakan pada 2-5 Mac 2017 oleh pihak Berjaya Group. Terima kasih di atas jemputan.