Jom Travel dengan tiket free....mlm nih start! - MYTRAVELLICIOUS

Top Ad unit 728 × 90

random

Jom Travel dengan tiket free....mlm nih start!

Pagi nih takde kelas. Tak hairan aku, instructor sini selalu je tak masok kelas coz kebanyakan kelas bercanggah. Dah tau kekurangan instructor, tapi tak nak cari instructor baru.

Aku bosan-bosan pagi nih, seperti biasa, website AirAsia, MAS, fireflyz susah tentu aku explore-explore. Saja nak berangan-angan. Tapi angan bukan sebarang angan lah.

Tetiba tersentap dengan website AirAsia. Tengok gambo kat bawah.

Tempahan start pada malam nih... Jam 12 pagi.. Wahhhhh... tergugattt... tiket free...

Adakah aku nak klik balik ke Sarawak?... Pegi KK?.... Bangkok?.... Singapore??... Jakarta? Cambodia? Tengok camanakan. Coz aku tak tau tarikh akhir aku kat KT nih. Diorang cakap kami habis middle of March. Then naik kapal dalam April camtu. So adela mase free untuk travel-travel nih.

Tapi aku still risau, website MBFcards untuk kad kredit aku takleh nak bukak, confirm kluar error, boleh try korang try klik website nih, www.mbfcards.com . Boleh bukak tak? Aku call customer service tadi diorang cakap diorang boleh bukak.cAku takut connection Celcom broadband nih takleh nak connect website tuh. Time nak beli tiket ke Medan pun aku takleh nak pakai kad nih sebab server down. Last-last guna cash je.. nasib baik ada CIMBclicks.

Kalo Free seat price so maksudnya just bayar TAX je la... Lagipun Tax sekrang dah murah dah... So.. sape-sape ade plan??? Nak ikooott...

Jommmmmmmmm.. KK? Aku beli tiket balik KCh la.. Kch-Singapore pun best...

Jom Travel dengan tiket free....mlm nih start! Reviewed by Abang Fadli on 10:30 AM Rating: 5

30 comments:

  1. free tiket?
    best nyaa...asa mok g kk jakk..p mesti mak mek sik surohh..uwaaaa...huhu..

    ReplyDelete
  2. tanx 4 da gud infO faDli...hee~
    juh kita jalan2...=)

    ReplyDelete
  3. hmmm...thanks for the in fo...kmk dah beli tiket on august tok pg KL, MAS = RM138.00 , pergi balit...
    next year kmk raon lagik tmpt lain wokeh...
    mok simpan budget key raon bulan lapan tok kelak...
    he heh he he he...

    ReplyDelete
  4. tq 4 impo. kompom malam tok trepik jem kat web ya. tanggalah, mun da jereki..dpt kali book!

    kat tempat ko blaja ada sik streamyx atau wifi? coba ko bukak web ya make line ya instead of celcom broadband. mun dapat, nang sahlah selekom berukband ya ada masalah, akher sekali call jak 1111 bersadu itu ini..

    ReplyDelete
  5. If only lah kan??? Nak jugak gi negara negara Asia tu tapi dok jauh sangat ni hah..nak balik pun cuti tak banyak! **meraong!

    Dgr khabar MAS pun buat promosi sampai 15Feb...tapi maybe tak semurs murs AirAsia lah kot...

    ReplyDelete
  6. betul ke ni?
    jangan-jangan marketing strategy je ni...

    ada udang di sebalik maggi. haha

    ReplyDelete
  7. WhiteTulip = mun kitak sorang gi kompom la nya side epek sik nyuruh pegi....

    misz_atiey = welcome... juhhh..... mek ekot jakk

    Lepri Felix = kmk pun ada pegi promotion MAS ya... Pegi Medan.. pegi balit RM150 jak... but pegi early MAC laa...

    azai = yalah, celcom nang bermasalah, dahla kenak limit 5GB jak..kejap jak terus kenak limit...

    ReplyDelete
  8. hamboi hamboi hamboi ...

    semua org s/wak jek komen ko ...
    aku rasa ko ptt jadik ketua menteri sarawak lah!

    ReplyDelete
  9. dyat = entahlah dyat.... tunggu dan lihat je la malam nieee...

    Udin = hahaha...jelez la tu.. ok je ketua menteri srwk...huhuh... tp masalahnya aku x minat politik then aku nak gi belayar...hehehe

    ReplyDelete
  10. best aih!!! FadLi...kim salam ngan org d Medan...tp plan, dr KL nait ke Thailand kelak lah...mun ada rezeki lebih la katakan...heheheheh...key release tension juak lah...

    owh jadi pink panther lah kita hari tok FaDLi...

    ReplyDelete
  11. thanks a lot for the info..kmk alu immediately mukak airasia..mlm tok bersedia jak kmk kul 12..
    cney nak pergi hoh..kmk ingat nak gi mulu lah..ka AA ke miri then Mas ke mulu..best sik idea? sik pun gik kl, rindu dgn kl..

    ReplyDelete
  12. Felix = kmk nang mok gi Bangkok...but u know Thailand belum lagi stabil dr segi politik... not very suitable time lah...

    Amoi = mun kitak lamak dah sik KL... bagus gi KL..leh shopping2 hehee.. but not sure la ada sale ka sik...

    ReplyDelete
  13. nasib baik aku takder choice yg murah utk balik kg... aku tak suka airasia buat bisnes... TIPU!

    ReplyDelete
  14. yeahh~
    pat ku nk g bali.
    he3.
    mun x g kl ka.

    ReplyDelete
  15. tiket free?
    ni macam nak terbang ke sarawak..

    nk bljar bahasa sarawak balik, sampai sekarang aku tak tau apa beza kamik dgn kitak!
    hahaha!!

    ReplyDelete
  16. Caken dak air asia.... Time aku riya nang sekda nya nak molah promo... Dah aku smp kch bok ada.... Cesss...

    ReplyDelete
  17. bnda free bgus dikongsi..hehe.

    ReplyDelete
  18. dh dpt email psl tok tp gik mikir gne nk apply cuti.. bos kmk kedekut merik cuti lamak aih...

    ReplyDelete
  19. Eloops..BonBon here..
    Wow..dat was amazing..dpt tiket free gik ya..
    aku pun mok balit sarawak bln 5 klak.. KUL-BTU
    btw, thanx for comment on my blog..huhu..
    nice to know u dude..

    ReplyDelete
  20. ee tengkiu pok owh..mundak sik la kmk tauk ada tiket free tek.kbetulan maca blog ktk dr blog lee tek.lelah juak kmk berebut meli tiket myy-kl tek.sengsara lalu 'berbaris' nk byr tek.thanks again for the info.n salam kenal.

    ReplyDelete
  21. Tapi nak balik Labuan x de plak tiket free, adooi.. huhu..

    ReplyDelete
  22. huhu...bestnyer free tcket!
    haha..get 1 4 me!
    tp btol ke..leh pecayer ker???
    cehh..

    ReplyDelete
  23. cechewa kmk, tiket ke bali alu sikda kosong gik..and benar sungguh tekaan kmk, offer ya open time ujong tahun pey awal thn 2010..nang masin muulut kmk..dari tadik dah kmk try carik dates to go..mun sorang tek ada, pi mek pergi 6 org..sikda gik..sensyen eh

    ReplyDelete
  24. Susah masok website Air Asia tadik. Jem...Kmk rasa byk org access website ya.Tp kmk dah dpt sigek tiket. Hehehe..

    ReplyDelete
  25. jom lah rami2 kita pergi melancong...kedong tiket murah tok

    ReplyDelete
  26. waaa..
    apsal la jumpe lmbt blog n entry ni..
    mawu jenjalan jugee~
    hehehes..;p~

    ReplyDelete
  27. Aih bes ehhhh. Untong la kitak!

    ReplyDelete
  28. aku mok juak tiket ya..
    tp aku mok g siney?
    haha.. kelak mun ku mok naik flight ku survey air asia gik..
    hehe..

    ReplyDelete
  29. sik penah kamek makei tiket free tok. selalu ngecek tapi x penah dapat.

    ReplyDelete

Do not forget to add me on Instagram @mytravellicious . Thank you!

All Rights Reserved by MYTRAVELLICIOUS © 2009 - 2015
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.